Onze school

Wij zijn een moderne basisschool in Aarle-Rixtel voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Samen in vertrouwen leren

Wij vinden het belangrijk dat kinderen en ouders zich thuis voelen op school. We werken in een vertrouwde en veilige omgeving aan een goed pedagogisch klimaat. Elk kind mag zijn wie het is. Door onze positieve benadering krijgen kinderen zelfvertrouwen. Elk kind heeft zijn eigen talenten, die we zo goed mogelijk helpen ontwikkelen. Begin januari 2016 zijn we verhuisd naar een prachtig nieuw gebouw. Daarin kunnen we ons onderwijs heel goed gestalte geven. Open, transparant, betrokken bij elkaar, ruimte voor onze coöperatieve leeractiviteiten zijn woorden die bij ons en ons gebouw passen. Komt u gerust een keer kijken op onze locatie.